• Home
  • Onze Wachtkamer TV

 

Wachtkamer tv in uw praktijk

Actuele informatie via wachtkamer tv in uw praktijk

Uiteraard doet u er alles aan om de wachttijd in uw praktijk zo kort mogelijk te houden, maar toch: in uw wachtkamer wordt gewacht. Ter vermaak van uw patiënten legt u wellicht een stapel magazines neer. Om uw informatie aan uw patiënten over te brengen legt u wat folders neer en hangt u wat A4’tjes op een prikbord. Jammer is alleen dat deze informatie vaak niet actueel en relevant is en het er niet aantrekkelijk uitziet waardoor uw boodschap niet overkomt. Dit terwijl u uw patiënten eigenlijk heel veel te melden heeft.
 
 

Daarom wachtkamer tv uw praktijk!

Met wachtkamer tv van Praktijk TV toont u eenvoudig informatie over uw praktijk maar bijvoorbeeld ook actuele wachttijden op een beeldscherm in uw wachtkamer. Het tonen van actueel nieuws en wachttijden, draagt bij aan het verbeteren van de wachttijdbeleving van de patiënt, wat ook de patiënttevredenheid weer ten goede komt.

Praktijk TV wordt o.a. vertoond in wachtkamers van huisartsen, gezondheidscentra, fysiotherapeuten, tandartsen, poliklinieken, apotheken en diagnostische centra.