• 035 525 1333
 • [javascript protected email address]

Wachtkamer tv

Wachtkamer tv van Praktijk TV

Met wachtkamer tv van Praktijk TV bent u altijd voorzien van actuele content. Er is een ruime keuze uit content in onze media library, welke volledig door ons verzorgd wordt. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Algemene gezondheidstips, actuele wachttijden, animaties met informatie van uw beroepsvereniging of meer infotainment als weers- of (lokale) nieuwsberichten, tovert u met een paar klikken op het beeldscherm in de wachtkamer. Zo profileert u zich als modern zorgverlener.
 

Content wachtkamer tv


 • Grote keuze gezondheidsgerelateerde filmpjes in onze media library

   

 • Seizoensgebonden en ad hoc: voorzie uw patiĆ«nten van actuele en nuttige tips

   

 • U maakt in een handomdraai uw eigen filmpje en anders doen wij het voor u

   

 • Infotainment: laat nieuws- en of weerberichten zien

   

 • Vul een tickertape met nieuwsfeeds en/of eigen teksten

   

 • Lokaal nieuws om de relevantie nog verder te vergroten

   

 • Uw eigen tv-kanaal voor een eigen gezicht.

   

Content wachtkamer tv

Installatie van wachtkamer tv

Wachtkamer TV van Praktijk TV is zeer aantrekkelijk geprijsd. De hardware én de installatie worden tegen kostprijs geleverd. De installatie wordt door onze eigen medewerkers uitgevoerd. Dit zijn professionals die dit al jarenlang doen. Onze installateurs gaan pas bij u weg als ze zich ervan hebben verzekerd dat alles goed functioneert en u daarover tevreden bent.

Hard- en software

Beeldschermen

Beeldschermen

Over het algemeen maken wij gebruik van professionele Samsung-beeldschermen. Het gebruik van "consumenten TV's" is wel mogelijk, maar hebben wel als nadeel dat deze meer storingsgevoelig zijn, minder garantie hebben, minder branduren aan kunnen, etc.
Mini PC

Mini PC

Wij maken gebruik van thin clients. Dit zijn "kleine computers" die direct achter het beeldscherm worden geplaatst en waarop onze software is geinstalleerd. Deze thin clients maken via uw bestaande netwerk verbinding met onze servers en halen zo de content binnen. Ook "besturen" ze de beeldschermen, zodat deze bijvoorbeeld automatisch aan en uit gaan op basis van uw openingstijden.
Software

Software

Via de content manager op het besloten gedeelte van deze website bepaalt u welke content er wordt vertoond. Via onze servers wordt dit doorgegeven aan de software die op mini pc's draait. We zullen u hier verder niet vermoeien met de technische details. Software met stabiel zijn! Doen wat het moet doen! Uiteraard hebben wij onze software wel zo ingericht dat de belasting van uw netwerk minimaal is en u dus geen hinder van het systeem bij andere applicaties ondervindt.
Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Voor de bevestiging van het systeem zijn plafond, wand of op een staande voet het meest gangbaar. Uiteraard zijn de mogelijkheden legio en zullen wij u hierin adviseren en indien nodig maatwerk leveren.
Accesoires

Accesoires

Uiteraard leveren wij het systeem inclusief alle benodigde accesoires als kabels, kabelgootjes, etc. en gebruiken wij ook hiervoor materiaal van de beste kwaliteit.

Vraag hier een brochure aanTyp bovenstaande code over.